All In Trio

All In Trio består av tre flitigt anlitade jazzmusiker på den svenska jazzscenen. De har hörts i en mängd olika sammanhang med exempelvis Bohuslän Big Band, Frank Vignola, Georg Riedel, Kristin Amparo mfl. Terese Lien Evenstad på violin, Simon Westman på piano och Adam Lindblom på kontrabas, utforskar jazzstandards på ett lekfullt sätt där spelglädjen står i centrum. Trion har noggrant valt ut sina favoritlåtar bland jazzstandards och Django-repertoaren med eventuella inslag av visor i jazziga arrangemang. Resultatet är en svängig och njutbar musikupplevelse som garanterat kommer att få dig som lyssnar att dras med i deras glädje och energi!

Simon Westman är pianist och kompositör, uppvuxen i Sundsvall men bor sedan år 2000 i Göteborg. Simon är en uppskattad musiker som är väl etablerad på den svenska jazzscenen och kan höras i många olika konstellationer och inspelningar. Simon är medlem i ett flertal svenska jazzgrupper, men driver också sin egen pianotrio där han har släppt två album. Trion är i skrivande stund uppe i över 4.5 miljoner streams på digitala streamingtjänster.

Simon har jobbat tillsammans med grupper/musiker som Bohuslän Big Band, Georg Riedel, Svante Thuresson, Lina Nyberg mfl, han har turnerat i länder som Japan, Tyskland och Italien samt framträtt på scener som Montreux Jazzfestival i Schweiz. 

Adam Lindblom har frilansat som bassist med utgångspunkt i Göteborg i många år. Han har spelat i många olika sammanhang och stilar men alltid med en fot i jazzens standardrepertoar. Från 19-års ålder gick han på Skurups Folkhögskola och efter två år bar det av till Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Sedan blev det en flytt till västkusten och Göteborg där han har varit aktiv i en rad olika konstellationer sedan dess. Adam komponerar också originalmusik. Urval av medverkan på inspelningar: Flertalet skivor med bandet”Epidot”, Axel Mårdsjö: ”new Modernism”, More Than A Pair: ”Do Play!”.

Terese Lien Evenstad är en av nordens främsta jazzviolinister, och historiskt sett den första jazzviolinisten som tagit examen från Kungliga Musikhögskolans Jazzmusikerprogram i Stockholm (år 2016). Terese har under åren mottagit flera prestigefyllda priser och nomineringar för sitt spel och sin musik, bland annat J:son stipendiet, utdelat av den legendariska gitarristen med motiveringen: ”…en musiker och kompositör med stor musikalitet och experimentlusta. Hon rör sig obehindrat mellan olika genrer och använder sin tekniska skicklighet för att anpassa sitt spel till musiken hon framför. Hennes fantasi och förmåga att frasera och improvisera gör henne till en särskilt spännande musiker.” 

År 2023 genomförde hon en omfattande turné i Tyskland, Italien, Schweiz och Indien. År 2024 blev hennes senaste album nominerat till Manifestgalan i kategorin ”Årets Jazz” och hon mottog Västra Götalandsregionens kulturstipendium med motiveringen: ”När Terese Lien Evenstads violin lekfullt navigerar jazztraditionens ackordföljder, kan det överraska oss — improviserad violin är sällsynt inom genren. Men hennes skicklighet och orädda musikalitet har gett henne nationellt erkännande. Oavsett om hon spelar med andra eller leder sin egen kvintett, är hennes sound inte bara fräscht och spännande; det är rentav beroendeframkallande.”